Anette Olsen_Videokamera

VIDEO

Profilvideo, employerbranding, dokumentationsfilm, explainer

Hvad kan du opnå med video?

Levende billeder har det med at fange blikket og opmærksomheden, og video er et fantastisk redskab til at formidle følelser og stemninger og til lynhurtigt at inddrage tilskueren i en historie og et univers. Video er et lettilgængeligt medie, der hurtigt  engagerer seeren i fortællingen, forudsat at der er noget spændende at kigge på!

Vis hvem du/virksomheden er, og hvad jeres produkter kan med en webfilm.

Seeren bruger ofte lidt mere tid på et website, hvis der er videoindhold, og det er guf for Googles algoritmer. For jo længere tid, nogen kigger på dit website, jo højere op i Google-søgningerne kommer det til at ligge, og flere vil få øje på dig.

En god webfilm:

  • Vækker opmærksomhed, nysgerrighed, følelser, tillid
  • Skaber troværdighed, engagement og interesse omkring jeres virksomhed/produkter/løsninger
  • Øger kendskabet til jeres virksomhed/produkt
  • Engagerer og underholder og giver kunderne lyst til at vide mere

Kort sagt: Med video opnår du, at folk får øje på dig og dit produkt og bliver nysgerrige på det, du kan tilbyde.

Så tænk kreativt – eller lad mig gøre det for dig – og brug video som et salgsværktøj eller til formidling og dokumentation af dine aktiviteter og projekter.

Se eksempler på priser her:

Sæt ansigt på dit budskab og tal i øjenhøjde med dine kunder

Dokumentationsfilm

Tag din kunde eller brugeren med på opdagelse i din verden og giv hende et indblik i, hvordan I arbejder, eller hvordan I har løst en opgave. Det kan fx være en reportage fra en event, et besøg i en produktionshal, en film om, hvordan et af jeres produkter eller services har gjort en forskel for en kunde eller et dokumentationsforløb af en arbejds- eller fremstillingsproces.

Rekrutteringsfilm

Det gælder om at tiltrække de bedste medarbejdere. Det gør du ved at lade jeres medarbejdere fortælle, hvorfor de er glade for at arbejde i din virksomhed. Hvordan er udviklingsmulighederne? Får medarbejderen ansvar for egne opgaver? Hvordan er fællesskabet og det sociale liv på arbejdspladsen?

Denne type film egner sig godt til annoncering på sociale medier og Linkedin, på job- eller uddannelsesmesser eller på jeres hjemmeside under Job/Karriere.

Profilvideo

Din virksomhedsprofil i levende billeder. Med en profilvideo kan du invitere kunderne indenfor i din verden og give dem et indtryk af, hvem I er, og hvordan I arbejder. Det handler ikke om salg men om at fortælle den gode historie og om gennem historien at give kunden tryghed for, at I har den erfaring, de  kompetencer og forudsætninger, der skal til for at løse opgaven.

Undervisningsvideo

Har du brug for en trin-for-trin guide, et brush-up eller en undervisningsvideo i forbindelse med uddannelse af dine medarbejdere, så er video et godt værktøj. Man kan se videoen igen og igen, og der kan kombineres med opgaver og tekstmateriale.

Traileren er et eksempel fra en undervisningsvideo målrettet fysik/kemifaget i grundskolen. Vi brugte skuespillere og en folkeskolelærer i rollerne.

Produktvideo

Præsenter dit produkt eller din service i en video. Det er meget bedre end en lang forklaring på tekst. Vi skal se og fornemme, hvad produktet kan, hvordan man håndterer det og anvender det i praksis. Og det behøver ikke kun være historien om et fysisk produkt – man kan sagtes fortælle en god historie om, hvordan et nyt regnskabsprogram eller en ny app har gjort hverdagen nemmere for dine kunder.

Explainervideo

Explainervideo er et kort videoformat, der formidler på en oplysende og ofte underholdende måde. Den viser fx, hvordan jeres produkt eller service  fungerer i praksis, og hvad kunden får ud af at bruge den. En explainervideo kan også være historien om en forretningside, eller hvordan kommer fra A-B i en proces.

Procesfilm

A Storyteller er specialiseret i procesfilm/behind the scenes film, hvor vi følger en arbejdsproces, et projekt, eller en aktivitet, der giver et indblik i, hvad der sker i din virksomhed og de opgaver, I løser.

Det er typisk en lidt længere film med interviews, reportagesekvenser og optagelser, der er foregået over tid, så man oplever progressionen i projektet, produktfremstillingen eller en udviklingsproces.                              Filmen kan bruges på websitet, som dokumentation eller ifm. udstillinger, events eller messer.

Et eksempel på en procesfilm: Teaser fra dokumentationsfilmen Fra klump til kande om keramiker-ægteparret Birgitte og Hans Börjeson og deres virke. Filmen blev vist i forbindelse med udstillingen “Hånden på hjertet” på CLAY Keramikmuseum i Middelfart i 2016.

0 kommentarer