Tekst

TEKST

Hjemmesidetekst, nyhedsbreve, Linkedin-opslag, Facebook-opdateringer, artikler

Skarpe tekster til websitet

Vil I fremstå professionelle og troværdige overfor jeres kunder og brugere?

Så lad et trænet øje gennemlæse eller skrive jeres tekstmateriale fra bunden og give det et sprogligt løft, der giver bedre læseoplevelse og får virksomheden til at fremstå seriøs og professionel.

Jeg tager et kritisk kig på jeres hjemmesidetekster, nyhedsbreve, kundebreve, e-mails, pressemeddelelser, brochurer osv. og arbejder det hele igennem, så sprog, stil og tone of voice er tilpasset målgruppen.

Det er vigtigt, hvis jeres budskaber skal stå skarpe og forståelige.

Det kan godt betale sig at få et eksternt blik på ens tekster og få luget ud i fejl og ordflomme, så I – også på tekst – fremstår professionelt som nogle, der ved, hvordan de kommunikerer til deres kunder og brugere.

Bøj det i neon

Budskaberne skal fremstå klart og præcist og samtidig give en god læseoplevelse og lyst til at læse vider.

Kunder og brugere skal have at vide, hvad de får hos jer, og hvorfor de skal vælge jer fremfor en anden virksomhed. Det handler om at finde frem til, hvad der gør jeres produkter eller services unikke. Dét, der gør en forskel i forhold til et andet produkt, fx hvordan jeres produkt eller service kan være med til at gøre dagligdagen nemmere for jeres kunder, og hvordan de hos jer kan være trygge ved, at I kan levere det.

Og så skal teksterne naturligvis være fjelfir – ups, fejlfri. Jeg retter syntaks, retstavning, grammatik og kommafejl, så teksterne flyder i en læsevenlig rytme og er lige til at gå til. Med over 10 års erfaring som freelancejournalist kan jeg optimere dine tekster, så dine kunder mærker, du taler til lige netop dem. Det handler om at vælge de rigtige ord, den rette tone of voice og så i øvrigt være klar i mælet.

Alt det kan jeg hjælpe dig med, det eneste, du skal gøre, er at tage kontakt til mig for en uforpligtende snak.

Skrivebord_21.08