Om mig

Videojournalist og tekstforfatter

Professionnel videojournalist og erfaren storyteller

 Lille team, kreative ideer, små priser. Jeg omsætter dine ideer til målrettede webfilm.

Jeg har over 10 års erfaring som videojournalist og storyteller og har produceret et hav af webfilm til organisationer, institutioner og virksomheder.

Jeg har fokus på at skabe kvalitetsindhold til websites, sociale medier og nyhedsbreve, i forbindelse med markedsføring undervisning, udstillinger, messer, årsmøder m.m.

 

Jeg har en baggrund i journalistik og manuskriptudvikling og har specialiseret mig i at udvikle målrettede webfilm til websitet, markedsføring, SoMe content, dokumentation, undervisning m.m. Jeg producerer også længere dokumentationsfilm, der kræver optagelser over en periode. Se fx min film om restaureringen af Sorø Klosterkirke.

 

Jeg bringer gerne nye ideer til bordet, og kommer med forslag til,  hvordan du brander din virksomhed med video i markedsføring på hjemmesiden eller på SoMe platforme.

 

 

Anete Olsen, A Storyteller

Videoproduktion fra A-Z

A Storyteller producerer webfilm og videoindslag i alle genrer og til skræddersyede priser – alt sammen med et skarpt blik for, hvordan historien kan fortælles mest effektivt og virkningsfuldt.

Hos mig får du 1:1 sparring, et lille effektivt team og gode priser. Som one-woman-band står jeg for hele processen fra ideudvikling til færdig film. Det giver fleksibilitet for dig som kunde og bedre priser, når jeg kan klare det hele selv. Men hvis opgaven kræver det, har jeg et solidt fagligt netværk, jeg kan trække på.

 

Kontakt mig for for et uforpligtende tilbud eller en snak om muligheder.

Tekstproduktion til SoMe, website, nyhedsbreve

Sideløbende med videoproduktion arbejder jeg som freelancejournalist og leverer artikler, webtekster, nyhedsbreve, blogindlæg og content til Facebook og Linkedin.

Har du brug for en grundig gennemgang og korrektur af dine webtekster, er det også en af mine kerneydelser, og du er velkommen til at kontakte mig for et tilbud.

Jeg har daglig base i Nivå i Nordsjælland men kører ud til opgaver i hele landet.

Jeg er altid i overskud af ord - nogle af dem kan blive dine